Gastronomsko putovanje kroz tradicionalne i moderne ukuse

Svaki tanjir je priča u kojoj se susreću istorija, kultura i običaji jednog naroda; prizivaju se lične anegdote, sećanja na ukuse i recepte koji se prenose generacijama, ali je ujedno i priča o savremenim kulinarskim trendovima.

U kuhinji restorana Project 72 otkrivamo zaboravljena jela i sa entuzijazmom, znanjem i strašću približavamo ih idejama našeg vremena. Sa jasnim ciljem da ponudimo posebno i nezaboravno iskustvo.

Jelovnik se zasniva na sezonskim namirnicama, dubokoj ljubavi prema zemlji, sistematičnom istraživanju i uvažavanju gastronomske istorije. Da bismo bojama i mirisima tradicionalnih vojvođanskih i srpskih jela dali novi ton, proučavamo ih i preispitujemo, i nudimo vam našu interpretaciju istih.

Pored klasičnog koncepta (predjelo, glavno jelo, desert), pružamo vam priliku da uživate u originalnim malim tanjirima i podelite radost sa dragim ljudima.

Uvertira (100% domaće)

Zagolicajte svoju maštu

Deli&Deli

Uživanje punim plućima

Sirevi

Pojačajte ukus vašeg jela

Mesište u malim dozama

Nešto poput savršenstva

Mali Fish&Zeleniš

Salate

(isključivo organsko povrće)

Supice

Ništa bez kašike

Testenine

Domaća radinost P72

Glavno jelo

100% meso - main corse

Veliki Fish&Zeleniš

Glavno jelo

Deserti

Ako vam je pao šećer

Uvertira (100% domaće)

Zagolicajte svoju maštu

Deli&Deli

Uživanje punim plućima